Idei de incredere

Livrare si Retur

Livrare & Retur

Conditii comerciale

Conditii de livrare si plata

Produsele comercializate pe shop.epinvest.ro sunt livrate exclusiv in Romania.

Livrarea produselor se face prin firme de curierat rapid ( Fan Courier, Urgent Curier, GLS, Transilvania Post )

Costul de expediere al oricarui produs este de 30 RON oriunde pe teritoriul Romaniei ( daca localitatea destinatarului se afla in zona de livrare a firmelor de curierat ). Daca livrarea produselor este ceruta de catre client intr-o localitate care nu se afla pe raza firmei de curierat ( ar fi vorba de kilometri suplimentari ), plata transportului este suportata de catre client .

Pentru produse cu greutati mari, costul transportului este comunicat clientului in momentul confirmarii telefonice a  comenzii.

Pentru comenzi care depasesc 350 RON livrarea este GRATUITA**.

Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmata de dumneavoastra la telefon unuia din operatorii nostri.

Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. In mod normal in 24-48 de ore (ore din zi lucratoare) de la confirmarea unei comenzi primiti produsul acasa daca produsul respectiv se afla pe stocul nostru.

Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, un consultant va va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produselor comandate.

Incasarea banilor se va face de agentul care va livreaza produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice si nimic altceva in plus.

Important! Nu avem taxe si comisioane ascunse! In momentul receptionarii produselor platiti exact cat v-a fost confirmat la telefon.

** Fac exceptie de la aceasta regula produse aflate la preturi speciale, sau a caror greutate este foarte mare. Pentru aceste produse, detaliile privind costurile livrarii vor fi discutate cu clientul inainte de expedierea produselor catre el.

Metodele de plata acceptate pe site-ul Epinvest sunt:

  • Plata ramburs, in cazul in care livrarea se face prin curierat rapid
  • Plata prin transfer bancar la unul din conturile Epinvest:                                    RO73BTRL01301202934369XX – Banca Transilvania Cluj
  • RO61BRDE130SV62335831300 – BRD Cluj
  • Pentru plati in contul de TREZORERIE:
  • RO92TREZ2165069XXX011154

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.epinvest.ro.

Conditii de retur

Epinvest SRL

Date Companie

CUI: RO6541951

Numar Inregistrare Registrul Comertului: J12/3548/1994

Sediul Central: Str. Avram Iancu, Nr. 502-504, Comuna Floresti, Judetul Cluj

Numar de telefon: 0264-275227, 0746-197942

Beneficiați de 14 zile pentru a evalua și returna produsul. Condițiile care trebuie îndeplinite pentru a putea face un retur sunt următoarele:

Produsul trebuie să fie exact în starea în care l-ați recepționat (nou) fără a prezenta urme de murdărie, uzură, defecte estetice sau defecte tehnice.

Returul produsului va fi făcut în ambalajul original iar toate cheltuielile de retur cad în sarcina clientului. Retururile care vor avea expediții cu plata la destinatar (transportul plătit de destinatar) vor fi refuzate iar coletul va fi returnat expeditorului

La recepționarea unui produs returnat, acesta va fi evaluat de catre departamentul nostru de service.

Valoarea rambursată va fi egală cu valoarea produsului achiziționat numai dacă toate condițiile prezentate mai sus au fost respectate și îndeplinite.

Magazin
0 Wishlist
0 items Cart

Coș Cumpărături

închide

Sign in

închide

Scroll To Top