Pentru programări vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon de mai jos: 

jud. Cluj 0751 073 764

jud. Mures 0758 062 790

jud. Brasov 0758 818 946

.

SC EPINVEST SRL, autorizata ANRE si ISCIR pentru lucrari de verificari de gazverificari tehnice periodice, punere in functiune, reparare si intretinere la foarte multe tipuri de centrale termice, vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o gama completa de servicii, sustinuta de personal cu experienta, autorizat si instruit conform prescriptiilor tehnice si legilor in vigoare.

Cu o experienta de peste 25 ani oferim servicii, in Transilvania, pentru toti utilizatorii si detinatorii de aparate consumatoare de combustibili gazosi cu puteri pana la 2000 kW (cazane de apa calda / aburi, centrale termice murale conventionale/in condensatie, tuburi/panouri radiante, convectoare, etc.). Echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie pentru realizarea testelor si incercarilor cu scopul evaluarii masurii in care este garantata siguranta in functionare. In aceeasi masura, oferim verificari tehnice la instalatiile de utilizare gaze naturale (ANRE).

Serviciile efectuate de societatea noastra:
– punerea în funcţiune
– service şi reparaţii în perioada de – garanţie şi post-garanţie
– verificarea tehnică periodică a centralelor termice si a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale
– autorizarea funcţionării

Avantaje:
– intervenţia este efectuată de specialişti, tehnicieni şi ingineri autorizaţi

– inginerii şi tehnicienii service au promovat şcolarizările de specialitate puse la dispoziţie de Bosch, Buderus, Viessmann si Ariston, oferind o gama completă de servicii.
– specialiştii sunt dotaţi cu echipamente profesionale de măsură şi control
– acces rapid la piese de schimb
– viteză de intervenţie şi promptitudine în rezolvarea solicitărilor dumneavoastră
– ofertă completă de servicii

Efectuand revizia si verificarea tehnica periodica se imbunatateste siguranta in exploatare si eficienta centralei termice, evitandu-se consumuri ridicate de gaz, uzura prematura a aparatului si aparitia unor defecte majore ce sunt semnificativ mai costisitoare. In cazul in care aparatele necesita revizii si reparatii, va oferim solutii la cele mai competitive preturi.

Asiguram service cu promptitudine pentru urmatoarele tipuri de centrale termice: Junkers / Bosch ,Viessmann,  Buderus si Ariston.

Se asigura o garantie de 12 luni pentru piesele inlocuite in garantie sau contracost de catre tehnicienii nostri de service.