Epinvest SRL este o companie infiintata in anul 1994 la Cluj si este unul dintre principalii importatori si distribuitori de scule electrice, utilaje pentru constructii, sisteme si echipamente pentru incalzire centrala si apa calda menajera, cat si un centru de inchirieri si service foarte bine dotat cu aparatura performanta si cu personal calificat.

In cei peste 20 ani de existenta, avand o continua crestere si dezvoltare, compania a creat o retea nationala de distribuitori dezvoltand relatii durabile cu foarte multi clienti ai firmei.

Pe langa continua crestere a retelei de distribuitori, compania are in vedere si deschiderea mai multor puncte de lucru in tara, care sa completeze numarul celor existente deja la Cluj, Alba Iulia, Baia Mare, Brasov, Targu Mures.

SC EPINVEST SRL este axata pe promovarea cu profesionalism doar a produselor de calitate superioara . Compania noastra ofera pietei de constructii, instalatii, transport, industrie, prelucrarea lemnului, curatenie si multor alte domenii, produse care se numara printre cele mai bine vandute din lume. In portofoliul de produse comercializate veti gasi branduri ca si: Bosch, DeWalt, Makita, Kaercher, Nillfisk, Wiessman, Honda, Rodcraft, Hitachi si multe altele.

 

Incepand din 2011 detinem certificarea sistemului de management al calitatii, in conformitate cu standardele de referinta ISO, sistem care ne-a ajutat sa crestem satisfactia clientilor, in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor oferite.

  

Programul Operaţional Sectorial “Creşterea Competitivităţii Economice”

“Investiţii pentru viitorul dumneavoastră!”
Cresterea eficientei firmei Epinvest prin implementarea sistem TIC integrat

-proiect co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională –

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României